Brussel bezoeken: wat zijn dé beste dingen om te bekijken en te beleven? Stap binnen in de mooiste musea, kuier langs de grootste bezienswaardigheden, laat je verrassen door de streetart-wandeling in het centrum, ga duurzaam shoppen of haal het maximum uit Brussel met een minimum aan budget. Keuze genoeg, dus let's go!

De 10 must-sees van Brussel

De essentie van onze prachtige Belgische hoofdstad ervaren? We nemen je mee op ontdekking langs enkele niet te missen monumenten, verborgen pareltjes en verrassende adressen.

De top 11 musea om te bezoeken

Een echte kunst- en cultuurliefhebber? Brussel loopt over van de leuke musea. Duik in de culturele rijkdom van de stad door een bezoekje te brengen aan één of meer van deze toppers.

Streetart- en stripwandeling in Brussel

Je hoeft niet per se naar een museum te gaan om kunst te vinden. Heel wat kunstenaars namen de stad over en versierden haar met kleurrijke muurschilderingen en graffiti. Tijdens deze begeleide wandeling zie je met eigen ogen hoe ook Brussel zich meer en meer laat opfleuren door streetart.

Brussel met beperkt budget

Proeven van de sfeer in Brussel zonder je hele vakantiebudget op te souperen? Wij wijzen je de weg naar de leukste activiteiten tegen een betaalbare prijs.

Duurzaam shoppen in BXL

Ethisch shoppen? Brussel is een geweldige winkelbestemming voor wie tegelijk graag door mooie wijken met boeiende architectuur wandelt. Slenter door de groene stad met een heerlijke wafel en geniet van de culturele diversiteit van het centrum van Europa.

check2-anim