Claude Monet, The Immersive Experience is een buitengewone expo die de nieuwste digitale technologieën gebruikt. Hij dompelt je helemaal onder in de meer dan 300 werken van Claude Monet.

Op het programma:

  • Dompel je onder in de meesterwerken van Monet in de immersive zaal. Je vindt er uitzonderlijke animaties die niet alleen 360° op de muren maar ook op de grond worden afgebeeld. De ervaring is helemaal compleet dankzij de muziek van Belgisch componist Michelino Bisceglia.
  • Ontdek alles over het leven, de invloeden en de techniek van de meester.
  • Vang een glimp op van Atelier Giverny, de beroemde werkplaats van Monet. Het is een uitnodiging om sommige reproducties van de kunstenaar te overwegen.
  • Ga virtueel (met supplement) tijdens een 10 minuten durende wandeling en ontdek, dankzij een speciale Virtual Reality-bril de vele reizen, de werkplaats en de kunst van Monet.
4 goeie redenen om naar Brussel te komen met de trein:
  1. Geniet je dankzij het Weekend Ticket een korting van 50%* op je treinreis.
  2. Je komt zorgeloos toe in het centrum van Brussel: zeg verkeersstress en parkingzoektocht vaarwel!
  3. Je verplaatst je op een milieuvriendelijke en comfortabele manier.
  4. De expo bevindt zich in het centraal station (uitgang "Grasmarkt")
Meer info: www.expo-monet.be

Kom met de trein!

  • Uitstappen in het station Brussel-Centraal
  • De ingang van de tentoonstelling bevindt zich in het station

De crème de la crème van uitstapjes in België? Toon me de wekelijkse best of van activiteiten! 

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1574 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5046 (minder dan 37km) of € 1,6204 (37km - 51km) of € 1,7824 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

loader