Claude Monet, The Immersive Experience is een buitengewone expo die de nieuwste digitale technologieën gebruikt. Hij dompelt je helemaal onder in de meer dan 300 werken van Claude Monet.

Op het programma:

  • Dompel je onder in de meesterwerken van Monet in de immersive zaal. Je vindt er uitzonderlijke animaties die niet alleen 360° op de muren maar ook op de grond worden afgebeeld. De ervaring is helemaal compleet dankzij de muziek van Belgisch componist Michelino Bisceglia.
  • Ontdek alles over het leven, de invloeden en de techniek van de meester.
  • Vang een glimp op van Atelier Giverny, de beroemde werkplaats van Monet. Het is een uitnodiging om sommige reproducties van de kunstenaar te overwegen.
  • Ga virtueel (met supplement) tijdens een 10 minuten durende wandeling en ontdek, dankzij een speciale Virtual Reality-bril de vele reizen, de werkplaats en de kunst van Monet.
4 goeie redenen om naar Brussel te komen met de trein:
  1. Geniet je dankzij het Weekendbiljet een korting van 50%* op je treinreis.
  2. Je komt zorgeloos toe in het centrum van Brussel: zeg verkeersstress en parkingzoektocht vaarwel!
  3. Je verplaatst je op een milieuvriendelijke en comfortabele manier.
  4. De expo bevindt zich in het centraal station (uitgang "Grasmarkt")
Meer info: www.expo-monet.be

Kom met de trein!

  • Uitstappen in het station Brussel-Centraal
  • De ingang van de tentoonstelling bevindt zich in het station

*Korting alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan het vaste bedrag per rit van € 1,1400 in 2e klas en van € 1,4820 (voor afstanden tot en met 36 km), € 1,5960 (van 37 km tot en met 51 km) of € 1,7556 (vanaf 52 km) in 1e klas. De minimumprijs per rit bedraagt evenwel € 2,40 in 2e klas en € 3,10 in 1e klas. De maximaal aangerekende afstand is 150 km per rit.

loader