Met de trein naar de 17de editie van Genk on Stage, het gratis stadsfestival met meer dan 100 acts.

Dit festival gaat door van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2019. 9 podia met op het programma een mix van bekende nationale en internationale artiesten, alsook lokaal talent.

Op zaterdag en zondag vindt tijdens Genk on Stage Kinderwerf plaats. Een speciaal programma op maat van de kids met veel aandacht voor animatie en muziek.
Fun gegarandeerd in het Timmerdorp, op het superspringkasteel en het ballenbad. Op zondag komt Kapitein Winokio langs en viert zijn 15-jarig bestaan. Ook de artiesten van #Like Me zijn van de partij, het theatergezelschap Cirq, en nog zoveel meer…

3 goeie redenen om met de trein te reizen
  • Met het Weekendbiljet geniet je 50%* korting op je heen- en terugreis.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplaats.
  • Je verplaatst je op een duurzame manier.
Meer info over het festival: www.genkonstage.be

Kom met de trein!

Stap uit in het station van Genk. Het festival gaat door in het centrum van Genk, dat op 2 minuten wandelen ligt van het station.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1574 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5046 (minder dan 37km) of € 1,6204 (37km - 51km) of € 1,7824 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.