Namen, stad aan de Maas en hoofdstad van Wallonië, is de ideale plek voor een treinuitstap dichtbij huis. Een wandeling door de oude binnenstad, een bezoek aan de Citadel, een partijtje minigolf met de kids, overnachten op het water, Namen heeft alles om jong en oud te behagen.

1. De beste adressen om je zintuigen te prikkelen

Beleef Namen met al je zintuigen en laat je verleiden door geuren, kleuren en smaken. Bezoek het Parfumatelier van Guy Delforge en geef je ogen de kost in het museum Rops. Flaneer door de oude binnenstad en ga snuisteren in één van de gezellige boetiekjes.

2. Een lowbudgetuitstap met de kinderen

Een uitstapje met de kids naar Namen? Super! Van de Citadel tot het Park Koningin Fabiola en een picknick met uitzicht, volg de gids voor een hele dag plezier!

3. Een wandeling door Namen op zoek naar zijn vele schatten

Flaneer door de oude stadswijken, beklim de Citadel en geniet van het prachtige uitzicht op de stad en de rivier. Ga op zoek naar haar schatten in haar rijke historische patrimonium.

4. 14 adressen voor een dagje duurzaam shoppen

Voel jij je aangesproken door slow life en hou je van windowshoppen? Trek eropuit in Namen en ontdek onze favoriete adressen  voor een dagje duurzaam en ethisch verantwoord shoppen in de vele winkeltjes en boetiekjes van de Waalse hoofdstad. Goed voor het milieu en je portemonnee!

5. Een weekendje met twee op het water

Een weekendje Namen met z’n twee. Op de agenda: overnachten op een boot, op ontdekking gaan en gaan shoppen in de oude, charmante straatjes van de stad en verder een bezoekje aan de Citadel en proeven van heerlijke tapas en streekproducten. Kortom, genieten van ons uitje met twee!

Geniet van 50% korting op je treinreis H/T met een Weekend Ticket. 4 kinderen jonger dan 12 jaar reizen gratis met je mee!
check2-anim