Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het toeval wil dat de NMBS-bloggers 5 vrouwen zijn, en daarom stellen we hen aan jullie voor op deze Dag van de Vrouw. We maken zelf deze blog, dus zetten we eigenlijk onszelf in de kijker 😉. Maak kennis met Régine, Steph, Liliane, Cathérine en Linde!

Familie en een actieve levensstijl staan centraal in mijn blogposts. Ik ga graag op zoek naar activiteiten die de interactie tussen jong en oud bevorderen, de banden versterken en onvergetelijke herinneringen opbouwen.

Régine, communicatiemedewerker FR

Ik hou ervan om mooie foto's te maken die je overtuigen om de bestemming te bezoeken. Kleine steegjes, authentieke plekken en de ontdekkingen van ongewone plaatsen, zijn mijn inspiratie. En als de trip ook nog budgetvriendelijk is, dan ga ik er zeker voor!

Stéphanie, copywriter FR

Ik hou vooral van het schrijven van inspirerende blogs voor gezinnen of kinderen. Veel kinderen hebben nog nooit of zelden de trein genomen. Toch is het echt een leuke ervaring voor onze kleinste reizigers! De trein is ook een geweldige manier om op een duurzame manier te reizen. Gezinnen aanmoedigen om de trein te nemen voor vrije tijd, moedigt ook verantwoord reizen aan. Dit idee spreekt me erg aan.

Cathérine, communicatiemedewerker FR

Hoi, ik ben Liliane. Ikzelf schrijf geen blogs, maar werk mee achter de schermen. Zo verzamel ik o.a. de teksten, beelden en herlees ik de teksten die online worden gezet. Ik help mijn collega-bloggers waar nodig.

Liliane, Communicatiemedewerker NL

Ik wil de lezers tips meegeven zodat ze eens een andere kant zien van een stad, of hen overtuigen om in een klein station uit te stappen en op avontuur te gaan. Ik schrijf dus het liefst inspirerende blogs over de onbekende plekjes van een stad of streek.

Linde, copywriter NL

check2-anim
loader