Ben jij een muziekliefhebber en hou je van onze planeet? Kom dan op zaterdag 14 en zondag 15 september naar Park Boom naar het gratis Ubuntu Festival, het meest duurzame festival van Vlaanderen.

Ubuntu staat voor twee dagen volop muziek, workshops en een uitgebreide animatie met wereldmarkt waar jong en oud kan deelnemen aan spelen met een knipoog naar duurzaamheid.
Aan foodtrucks kan je terecht voor exotische gerechten, een cocktail of een fris biertje.

Tijdens het festival worden er herbruikbare bekers gebruikt, droge composttoiletten geïnstalleerd en wordt de afvalproductie beperkt. Kortom Ubuntu denkt aan onze planeet.

Kom met de trein!

  • Reis aan -50%* met het Weekendbiljet. Ben je jonger dan 26 jaar? Kies Go Pass 1!
  • Kinderen jonger dan 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Doe een ecologisch gebaar voor de planeet én amuseer je met muziek
  • Geen stress meer om een parkeerplaats te vinden, het festival ligt op 2 km afstand met de fiets, scooter of skateboard van het station van Boom

*Korting alleen van toepassing op het deel van het Standaardtarief dat hoger is dan het vaste bedrag per rit van € 1,1400 in 2e klas en van € 1,4820 (voor afstanden tot en met 36 km), € 1,5960 (van 37 km tot en met 51 km) of € 1,7556 (vanaf 52 km) in 1e klas. De minimumprijs per rit bedraagt evenwel € 2,40 in 2e klas en € 3,10 in 1e klas. De maximaal aangerekende afstand is 150 km per rit.

loader