Antwerpen-Centraal

Ben je amateurfotograaf? Of student fotografie? Ben je fan van treinen en neem je graag foto’s van stations?

De foto’s zijn enkel bedoeld voor privégebruik en mogen geenszins gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Laat je creativiteit de vrije loop en kom op de volgende data en tijdstippen.

Fotograferen kan enkel op bovenvermelde data.

Enkel voor Antwerpen-Centraal

  • Augustus: maandag 19/08 van 9u tot 18u
  • Septemberwoensdag 11/09 van 9 tot 18u
  • Oktober: woensdag 16/10 van 9 tot 18u

 

Veiligheidsvoorwaarden

Het dragen van uw eigen geel veiligheidshesje is verplicht. Het gebruik van een statief is niet toegestaan Het is ten strengste verboden op de perrons te fotograferen.

De doorgang van de reizigers en hun veiligheid mag niet gehinderd worden. Er mag geen impact zijn op de dienstverlening aan de reizigers, noch op de reizigers zelf.

Opgelet

De wet op de privacy moet gerespecteerd worden.

Bovendien verklaart de amateurfotograaf af te zien van elk verhaal tegen NMBS. De amateurfotograaf verklaart bovendien, tot volledige ontlasting van NMBS, de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor elk ongeval veroorzaakt door zijn/haar aanwezigheid of materiaal, hetzij aan derden of hun goederen, hetzij aan de personeelsleden van de Belgische spoorwegen of hun goederen, hetzij aan de goederen van de Belgische spoorwegen.

De amateurfotograaf verklaart ook afstand te doen van alle verhaalrecht tegen NMBS ingeval laatstgenoemde de geplande fotodagen niet kan organiseren wegens overmacht (zoals bijvoorbeeld een exploitatieongeval, een stroompanne of een werkonderbreking).

check2-anim