Ben je iets verloren op de trein of in het station?
Laat het ons meteen weten via ons online formulier. Hoe sneller, hoe groter de kans dat we je voorwerp kunnen terugvinden.

Meer info

Iets verloren in de trein of het station?

Laat het onmiddellijk weten via dit formulier en verhoog de kans dat we je verloren voorwerp terugvinden.

We beginnen de zoektocht meteen na je aangifte.

 • Als we je voorwerp vinden
  Dan verwittigen we je meteen.

  Je haalt het voorwerp op in het station waar het ligt?
  Je kan je voorwerp gratis komen ophalen. We bewaren het 7 dagen lang in het station waar het is gevonden. Na die 7 dagen, sturen we het naar een van onze depot-stations*.

  Je wil je voorwerp ophalen in een station naar keuze?
  Binnen de 7 dagen nadat je voorwerp is gevonden, kan je aanvragen om het in een van onze depot-stations* op te halen. Je betaalt dan wel 5 euro bij het ophalen.

  We vinden geen eigenaar
  Voorwerpen die na 50 dagen niet worden opgehaald, schenken we aan Spullenhulp.

 • We hebben je voorwerp nog niet gevonden

  We houden je up-to-date van onze zoektocht. 7 dagen nadat je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je van ons een e-mail met de stand van zaken. Dit herhalen we na 20 dagen.

  Als we je voorwerp niet hebben gevonden na 50 dagen, moeten we de zoektocht helaas afronden. Ook dat laten we je eerst weten via mail.
  *Aalst, Antwerpen-Centraal, Arlon, Brugge, Brussel-Noord, Charleroi-Sud, De Panne, Eupen, Gent-Sint- Pieters, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Libramont, Luik-Guillemins, Mechelen, Bergen, Namen, Oostende, Ottignies, Rochefort-Jemelle, Doornik

Heb je een voorwerp gevonden dat iemand is vergeten of kwijtgeraakt? Geef het aan onze medewerkers aan boord of in het station, dan zorgen wij ervoor dat het terechtkomt bij de eigenaar.

loader