Reis je in het binnenland?

Reserveer je aanvraag ten laatste 24 uur voor vertrek

Reserveer je aanvraag ten laatste 3 uur voor vertrek 

  • voor een rechtstreekse verbinding tussen 2 van deze 41 stations (Aarschot, Aarlen, Antwerpen-Centraal, Bergen, Blankenberge, Braine-le-Comte, Brugge, Brussels Airport-Zaventem, Brussel-Centraal, Brussel-Noord, Brussel-Zuid, Charleroi-Zuid, Denderleeuw, De Panne, Genk, Gent-Dampoort, Gent-St-Pieters, Hasselt, Kortrijk, La Louvière-Zuid, Leuven, Libramont, Lier, Lokeren, Louvain-La-Neuve, Luik-Guillemins, Marloie, Mechelen, Mol, Namen, Nijvel, Oostende, Ottignies, Oudenaarde, Rochefort-Jemelle, Sint-Niklaas, Termonde, Tournai, Turnhout, Verviers-Centraal, Zottegem)
  • voor een reis tussen 6:30 en 21:00
  • via het Contact Center op 02 528 28 28 (dagelijks open van 7:00 tot 21:30) 
Op de dag van je reis meld je je 20 minuten vóór vertrek op het afgesproken ontmoetingspunt aan, in het bezit van je vervoersbewijs. Als je tijdens je reis moet overstappen, is er een overstaptijd van 15 minuten voorzien.
Personen met beperkte mobiliteit - zonder rolstoel of met een plooibare rolstoel die ze kunnen verlaten en zonder mobiele laadbrug aan boord van de trein kunnen stappen - kunnen ook in andere Belgische stations van een aangepaste assistentiedienst genieten, afhankelijk van de beschikbaarheid van ons personeel en volgens de boekingsprocedure (24 uur vooraf).

Reis je in het buitenland?

Reserveer ten laatste 48 uur voor vertrek je persoonlijke assistentie

  • reserveer online via b-europe.com
  • reserveer via het Contact Center op 02 528 28 28 (dagelijks open van 7:00 tot 21:30)

Ben je een reiziger die moeite heeft om zich te oriënteren, informatie te lezen of te begrijpen, hulp te vragen of biljetten te kopen?

Download hier onze gratis leergids "Ik durf de trein te nemen"!

De leergids is makkelijk om te lezen door de vele pictogrammen en zal je helpen tijdens je treinreis om hulp te vragen en je weg te vinden.