Ons Business Center blijft voor u beschikbaar

Net als onze treindienst blijft ons Business Center volledig operationeel en staat uw Mobility Advisor meer dan ooit klaar om u een service op maat te bieden.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Business Center op het nummer 02 528 25 28 (op werkdagen van 9u tot 17u) of via business@nmbs.be of uw Mobility Advisor te bellen.

Meer info over Treindienst van Nationaal Belang en de maatregelen van NMBS.

Bent u op zoek naar duurzame mobiliteitsoplossingen binnen België en in het hart van Europa? NMBS is er voor bedrijven die vooruit kijken en die anticiperen op onze veranderende mobiliteit en manier van werken. Indien u kiest voor een samenwerking met NMBS, dan kiest u voor een ruim (inter)nationaal aanbod, multimodale voorzieningen, producten op maat en een gepersonaliseerde service.

Bent u werknemer?

Bent u werknemer en wilt u duurzaam en ontspannen naar het werk reizen?

Internationaal reizen

Reizen u of uw collega's regelmatig naar het buitenland voor uw bedrijf? Ontdek ons aanbod van reizen met Thalys, Eurostar, ICE, TGV® en InterCity.

Een vraag of info nodig?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze mobiliteitsoplossingen? Contacteer gerust ons Business Center op werkdagen van 9 tot 17 uur via 02 528 25 28 of het online formulier.

Proef met uw bedrijf van de trein


sdsd

 

Ontdek onze engagementen voor het milieu


Duurzaam rijden, duurzaam werken

loader