Liège-Guillemins

Ben je amateurfotograaf? Of student fotografie? Ben je fan van treinen en neem je graag foto’s van station? Laat je creativiteit de vrije loop en kom op de volgende data en tijdstippen naar Luik-Guillemins zodra er nieuwe data worden voorgesteld.

  • Geen voorgestelde datum op dit moment
Alleen voorgestelde data zijn toegestaan. 
De foto's zijn voor puur privégebruik en kunnen in geen geval het voorwerp uitmaken van een commerciële transactie. Behalve de camera zijn andere accessoires om veiligheidsredenen verboden."

Veiligheidsvoorwaarden

Opgelet

Deze toelating geldt geenszins als vervoerbewijs, noch als parkeertoelating.

Bovendien verklaart de aanvrager/amateurfotograaf dat hij afziet van elk verhaal tegen NMBS. Hij verklaart bovendien dat hij, tot volledige ontlasting van NMBS, de volledige verantwoordelijkheid draagt voor elk ongeval dat de aanwezigheid van een van zijn leden of hun goederen zou kunnen veroorzaken, hetzij aan derden of hun goederen, hetzij aan de personeelsleden van de Belgische spoorwegen of hun goederen, hetzij aan de goederen van de Belgische spoorwegen.
Hij verklaart ook dat hij afstand doet van alle verhaalrecht tegen NMBS ingeval laatstgenoemde de geplande prestaties niet zou kunnen leveren door overmacht (zoals een exploitatieongeval, een stroompanne of een werkonderbreking).

check2-anim
loader