Vanaf 11 december 2022 rijden er 9 treinen per dag in elke richting tussen Charleroi en Maubeuge (8 op zaterdag, zondag en feestdagen), met tussenstops in Marchienne-Zone, Landelies, Hourpes, Thuin, Lobbes, Fontaine-Valmont, Labuissière, Solre-sur-Sambre, Erquelinnes-Village en Erquelinnes. Vanuit Maubeuge zijn er goede aansluitingen naar Aulnoye-Aymeries, Saint-Quentin, Compiègne en Parijs, te koop via NMBS Internationaal.

De verbinding tussen Bergen en Aulnoye-Aymeries wordt stopgezet.

Reis tegen een aantrekkelijke prijs naar Maubeuge of Aulnoye-Aymeries vanuit Namen, Charleroi of Bergen!

Er rijdt een trein heen en terug ‘s morgens en ‘s avonds, op weekdagen en in het weekend. Zo reis je gemakkelijk over de grens naar de regio Hauts-de-France.

Ontdek Maubeuge en de verbazingwekkende cultuur en geschiedenis. Bezoek de ruïnes van de vestingwerken van Vauban, het zoölogische park of het fort van Salmagne.

Aulnoye-Aymeries ligt in het hart van het Regionaal Natuurpark van Avesnois. Weiden, loofbossen, bloeiende boomgaarden, kronkelende rivieren, molens aan de rand van het water, gastronomie... Een groene bestemming op een steenworp afstand van België!
Hauts-de-France staat gekend om de gevulde wafels, de Cambrai en de Maroilles. Zeker eens proeven!
Het boekje "De buitengewone reis van Gaston naar het land van de versterkte steden" is verkrijgbaar in het toeristenbureau van Maubeuge. Dit boekje, bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar, benadrukt de diversiteit van het erfgoed van Nord-Pas-de-Calais in een leuke zoektocht. Meer info.

Onze tickets naar en van Maubeuge en Aulnoye-Aymeries

Standard Ticket, Kids Ticket, Weekend Ticket, Senior Ticket of Youth Ticket
Koop je tickets online via NMBS Internationaal
Internationaal fiets-ticket
Voor je niet-plooibare fietsen
Naar de fietspaden van Hauts-de-France.
check2-anim