Zak op zondag 26 juni af naar het West-Vlaamse kuststadje Middelkerke, want dan wordt het Belgisch Kampioenschap voor de eliterenners op de weg gereden, zowel voor de vrouwen als voor de mannen. De tocht van 215 km brengt de renners vanuit Middelkerke via Nieuwpoort naar Veurne en De Moeren. Daarna volgen nog 6 plaatselijke rondes van telkens 13,6 km tussen Middelkerke en Lombardsijde.

Volgen Wout Van Aert en Lotte Kopecky zichzelf op? Neem op zondag de Kust-Express en volg live het BK!

Voordelen van de trein

  • Reis je met z’n twee? Koop dan een Duo Ticket en spoor met twee voor de prijs van één Standard Ticket. Reis je alleen, geniet dan 50%* korting op je heen- en terugreis met het Weekend Ticket.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over afgesloten wegen, omleidingen of het zoeken van een parkeerplaats.
  • Je reist comfortabel en relaxed een leuke dag tegemoet!

Bereikbaarheid met de trein

Stap af in het station van Oostende en neem de kusttram naar Middelkerke.

Het startschot van de wedstrijd (mannen) wordt gegeven om 12.15 uur op de Koninginnelaan in Middelkerke. Voor de vrouwen klinkt het startschot om 11 uur.
De aankomst is eveneens voorzien op de Koninginnelaan. De finish voor de vrouwen is voorzien rond 14.30 uur en voor de mannen rond 17 uur.

Meer info over het BK Wielrennen.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim