Van 14 tot en met 23 juli 2023 staat Gent in vuur en vlam. 10 dagen lang is het feesten geblazen tijdens dit zinnenprikkelend cultureel volksfeest met tal van nationale en internationale artiesten. Op het programma (muziek)optredens, (straat)theater, tentoonstellingen, kinderanimatie, kermis, parades en stoeten en zoveel meer! Dankzij het gratis en het uitgebreide programma zijn de Gentse Feesten een unicum in Europa.

Meer info en het uitgebreide aanbod vind je op de website van de Gentse Feesten.

Onze 7 tips voor een geslaagde editie van de Gentse Feesten kan je hier ontdekken!

Zet het feest goed in en kies voor de trein om naar Gent te gaan want dit heeft zo zijn voordelen:

  • Koop een Duo Ticket en reis met 2 voor de prijs van 1 Standard Ticket of koop een Weekend Ticket en reis aan -50% H/T van vrijdag- tot zondagavond.
  • De binnenstad van Gent is een Lage-emissiezone (LEZ), dus met de trein geen enkel probleem.
  • Je hoeft niet op zoek te gaan naar een parking.
  • Je reist comfortabel en duurzaam.

Bereikbaarheid

Stap af in het station van Gent-Dampoort. Het station ligt op wandelafstand van alle activiteiten. Stap je af in het station van Gent-Sint-Pieters, neem dan de pendeltram van De Lijn naar de feestzone.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader