Oeps, deze Discovery Combi is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod Discovery Combi!

Hét mythische Zandsculpturenfestival, waar artiesten van over de hele wereld een droomstad vol emotie en avontuur bouwen in het zand.

Ontdek deze bijzondere tentoonstelling op het Groot Strand van Oostende. De leukste stad van het land staat op het strand, met de grappigste inwoners op het zand. Om elke hoek schuilt een verrassing.

Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende.
De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op één uur voor uw bezoek.

Het Zandsculpturenfestival in Oostende staat vermeld in het Guinness Book of Records sinds 2010 als grootste festival in z’n soort.

De toegang is gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar.
Meer info : www.zandsculpturen.be
loader