Met de trein naar het meest kleurrijke festival in Brussel!

 • trein en metro brengen je snel en zonder zorgen naar het festival en de camping
 • reis met de trein H/T tegen halve prijs, vanuit elk Belgisch station

Koop je Treinticket Couleur Café op deze pagina vanaf 05/06/2020 – 10 u.

Treinticket Couleur Café

 • geldig voor 1 heen- en 1 terugreis met de trein in 2e klas
 • in de periode van 26/06/2020 tot en met 29/06/2020
 • van elk station in België naar station Brussel-Zuid
 • alleen te koop op nmbs.be/couleurcafe, vanaf 05/06/2020 – 10 u.
 • gebruik de unieke NMBS-code bij je festivalticket om je treinticket te kopen
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone

Lees alle info over het Treinticket Couleur Café onderaan deze pagina.

Couleur Café

Het grootste urban festival van het land maakt zich op voor zijn 31ste editie. Op 26, 27 en 28 juni 2020 vormt het adembenemende Ossegempark aan de voet van het Atomium het scenario voor 3 grote podia met gevestigde en opkomende hiphop-, soul-, funk-, reggae- en worldartiesten, 4 DJ-stages, een karrenvracht aan belevenissen en culinaire hoogtepunten, een betoverende inkleding en 70.000 prachtige bezoekers die de verscheidenheid van België perfect belichamen. Couleur Café is meer dan een festival, het is een wereldreis om nooit te vergeten. 

Alles over je reis naar Couleur Café

Je kan het Treinticket Couleur Café alleen kopen op nmbs.be/couleurcafe, vanaf 05/06/2020 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code bij je festivalticket (uitgezonderd ticket Fnac). Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.

Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code bij je festivalticket (uitgezonderd ticket Fnac), kan je op deze pagina vanaf 05/06/2020 – 10 u. een Treinticket Couleur Café kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FC.
Ja. Met de MIVB-code, vermeld op je festivalticket, kan je een gratis Event Pass afhalen aan een Go-verkoopautomaat van de MIVB. Met de Event Pass kan je gebruikmaken van de metro H/T. Vanuit station Brussel-Zuid brengt metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) je in geen tijd tot Couleur Café (halte Heizel).
Er zijn geen nachttreinen. 
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.

Je kan een Treinticket Couleur Café kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Couleur Café met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Couleur Café met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet je wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Couleur Café met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Couleur Café geldig naar het station Brussel-Zuid. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Omdat Treintickets Couleur Café op naam staan, moet je bij de controle in de trein naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Treintickets Couleur Café staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Extra reisideeën

loader