Met de trein naar het zwaarste festival!

 • trein en bus brengen je vlot en zonder zorgen naar het festival en de camping 
 • reis met de trein H/T tegen halve prijs, vanuit elk Belgisch station

Treinticket Graspop Metal Meeting

 • geldig voor een heen- en terugreis met de trein in 2e klas
 • in de periode van 16/06/2021 tot en met 21/06/2021
 • van elk station in België naar station Mol of Lommel
 • alleen te koop op nmbs.be/graspop, vanaf 31/05/2021 – 10 u.
 • gebruik de NMBS-code op je festivalticket om je treinticket te kopen
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Treinticket Graspop Metal Meeting onderaan deze pagina.

Kies je bestemming: Mol of Lommel

Treinticket Graspop Metal Meeting - MOL
Tegen halve prijs H/T naar station Mol als je naar het festivalterrein, je camping of Metal Park reist. Eindtraject H/T met gratis shuttlebus.
Treinticket Graspop Metal Meeting - LOMMEL
Tegen halve prijs H/T naar station Lommel als je in Devil’s Lake logeert. Eindtraject H/T met gratis belbus.

Graspop Metal Meeting

Met veel pijn in het hart moest op 15 april 2020 worden meegedeeld dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting werd uitgesteld naar 2021. Maar niet getreurd! Van 17 t.e.m. 20 juni 2021 gaan we de 25e verjaardag van GMM dubbel zo hard vieren! Tienduizenden metalheads vanuit de hele wereld verenigen zich voor het grootste en meest veelzijdige hard rock en metalfestival van de Benelux. Van heavy tot black tot death metal, van metalcore tot hard rock, van punk tot classic rock, en meer. GMM 2021, de metalen hoogmis vol episch gitaargeweld en supersonische blastbeats waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Meer info: www.graspop.be

Alles over je reis naar Graspop Metal Meeting

Je kan het Treinticket Graspop Metal Meeting alleen kopen op nmbs.be/graspop, vanaf 31/05/2021 – 10 u. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de NMBS-code op je festivalticket (uitgezonderd hard ticket). Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Met de NMBS-code op je festivalticket (uitgezonderd hard ticket) kan je op deze pagina vanaf 31/05/2021 – 10 u. een Treinticket Graspop Metal Meeting kopen. Deze code begint met het cijfer 0, hoofdletter i en de letters FG.
Neen, de shuttlebus van station Mol naar en van de festivalsite en camping is gratis voor iedereen met een festivalticket.
Logeer je in Devil’s Lake, reserveer dan een gratis belbus voor je H/T-rit van station Lommel naar Devil’s Lake.

Meer info volgt.
Er zijn geen speciale nachttreinen. 
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.

Je kan een Treinticket Graspop Metal Meeting kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Graspop Metal Meeting met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Graspop Metal Meeting met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Graspop Metal Meeting met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Graspop Metal Meeting geldig naar het station Mol of Lommel. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Mol en Lommel. Op maandag 21 juni 2021 wordt in de stations Mol en Lommel ook een toegangscontrole georganiseerd.

Omdat Treintickets Graspop Metal Meeting op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Treintickets Graspop Metal Meeting staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.

Extra reisideeën