Meer dan cultureel erfgoed, een unieke sensorische ervaring

In het prachtige kader van de volledig gerenoveerde Beurs van Brussel, biedt Belgian Beer World je een onverwacht parcours, tegelijk didactisch, technologisch en sensorisch. Wat staat er op het programma? De geschiedenis van het Belgische bier en zijn sprankelende anekdotes. Een reis in het brein van een brouwer. Chemie die in de brouwketels verandert in magie. Een ongewone test om je favoriete bier te bepalen en de degustatie ervan in de Skybar op het dak. De Beurs biedt ook gezellige plekjes om te eten of iets te drinken. Heb je nog steeds dorst naar sensaties? In de kelders kan je een sprong maken van 800 jaar terug in de tijd met de archeologische site Bruxella 1238. Een fascinerende dag in Brussel, hoofdstad van het koninkrijk van het bier.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: belgianbeerworld.be
Adres: Beursplein, 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket voor de tentoonstelling op www.belgianbeerworld.be
  2. Zoek de Discovery Ticket code op je Belgian Beer World e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Elke houder van een e-ticket voor Belgian Beer World ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel kan reizen.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.belgianbeerworld.be.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim