Beleef Bellewaerde Aquapark met het hele gezin!

Jong én oud: iedereen is verzot op de waterglijbanen in Bellewaerde Aquapark. In Aquaventure stap je met het hele gezin in een grote band en laat je je 117 meter lang meevoeren, tot je plots in openlucht op een gigantisch blad terechtkomt. Daarna roetsj je van Maxi Splash, geniet je van de kleuren in Regenboog en race je om ter snelst van Splash Clash. Ready? Set. Plons!

Jij trekt er graag op uit? Dan is de rivier Jungle Expedition wat voor jou! In een drijfband dobber je door het hele park. Onderweg beleef je de tijd van je leven: je ontdekt leuke watereffecten, mooie tropische vissen en een mysterieuze grot met een heuse klimmuur.

In de Secret Cave ontdek je zelfs een meterslange bubbelbank! Liever even zen worden op het droge? Vergeet al je zorgen in een van de vele ligzones. Op zonnige dagen kan je zelfs heerlijk wegdromen op de outdoor ligweide!

Tip: ga voor een voordelig combiticket en geniet in 1 dag van Bellewaerde Park én Bellewaerde Aquapark!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.aquapark.bellewaerde.be
Adres: Meenseweg 497, 8902 Ieper

Bereikbaar vanaf station Ieper met bus De Lijn 80 Ieper-Menen. Reizigers vanuit Kortrijk zijn sneller door af te stappen in station Menen en daar de bus richting Ieper te nemen.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je toegangsticket op www.aquapark.bellewaerde.be en voeg een gratis voucher voor korting op de trein toe aan je mandje.
  2. Je ontvangt je Discovery Ticket code(s) in een mail van Bellewaerde Aquapark. Het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van een toegangsticket voor Bellewaerde Aquapark koos je ervoor om een gratis voucher voor korting op de trein te ontvangen? Dan ontvang je van Bellewaerde Aquapark een code voor de aankoop van een Discovery Ticket waarmee je voor de helft van de prijs met de trein heen en terug kunt reizen naar het aquapark.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingcode (16 tekens) voor de aankoop van een Discovery Ticket wordt jou door Bellewaerde Aquapark per mail bezorgd.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim