BILL VIOLA. Sculptor of Time

Hij is een belangrijke figuur in de hedendaagse kunst en wordt beschouwd als een pionier van het medium videokunst. Het is de eerste Belgische tentoonstelling van internationale allure die het werk van deze ongeëvenaarde en ontzettend invloedrijke videokunstenaar in de spotlights zet, vanaf 21 october 2023 tot en met 28 april 2024.

De technisch verbluffende werken van Bill Viola zijn tegelijk grandioos en intiem, complex en verrassend toegankelijk, spectaculair en diep menselijk. Je kruipt als het ware in de werken. En dat is precies de kracht van Bill Viola. Niemand is ongevoelig voor de ervaringen die hij ons zo voorschotelt, omdat ze diep resoneren in ieder van ons.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Bill Viola expo ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.europaexpo.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim