Profiteer van een half-prijs treinticket voor je wandeltocht door het stadscentrum met een audiogids.

Ontdek de stad en loop met Jacques Brel in de straten van Brussel. Hoor bij elke stap, aan de hand van een tiental getuigenissen, de stem van de kunstenaar, zijn liedjes, zijn opmerkingen zijn bedenkingen en anekdotes. Ze loodsen je door zijn geboortestad en brengen je naar plaatsen die Brel inspireerden of waar hij band mee had. Circuit van 1u15, 2u of 2u40 naar keuze.

Boek je e-ticket voor de wandeling “Met Brel in Brussel” op www.fondationbrel.be en geniet van een Discovery Ticket-code van de NMBS!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.fondationbrel.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Brel Foundation e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Brel Foundation Promenade ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het beginpunt van de Promenade kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.fondationbrel.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim