Een beleving voor grote dromers  

Bubble Planet is een fascinerende beleving met bubbels in alle soorten en maten! Betreed een wereld die je verbeelding te boven gaat met VR, themakamers, fantasielandschappen en meer. Beland van de ene fascinerende ruimte in de andere en prikkel alle 5 je zintuigen! 
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: bubble-planet.com
Adres: Tour & Taxis, Port Avenue, 86 C, 1000 Brussel
15 minuten lopen vanaf Brussel-Noord of neem de gratis pendelbus van Tour & Taxis. Wie vanuit regio Dendermonde via lijn S10 reist, kan afstappen in de halte  "Thurn-en-Taxis", op wandelafstand van Bubble Planet. (Regio Dendermonde: Dendermonde, Sint-Gillis, Lebbeke, Heizijde, Opwijk, Merchtem, Mollem, Asse, Zellik en Jette)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op bubble-planet.com
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Bubble Planet Experience-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Bubble Planet Experience ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Noord station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via bubble-planet.com
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim