Countryside, dé gezelligste beurs van het land

Countryside is uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde lifestylebeurs van het land. Vanaf het moment dat je binnenkomt, adem je kerst en gezelligheid in. Verwacht je aan sfeervolle ambiance en tonnen inspiratie. Gezellig. Warm. Verrassend. Dat zijn de drie woorden die Countryside het best omschrijven.

Bij het koude winterzonnetje lichten de warme kerstlichtjes van Countryside op. De gezelligheid van de Christmas Village met zilverslingers en glitterballen brengen je helemaal in de kerststemming. Op de beurs kan je genieten van de warme sfeer langs sfeervolle standen met mooie interieur- en tuinideeën, mode, originele kerstsnuisterijen, creatieve kunst, vakantiebestemmingen en heerlijke wijnen, drankjes en delicatessen. Een uitgebreid workshop-programma maakt het aanbod compleet.

In de hallen van Flanders expo ontdek je bij 200 exposanten de nieuwste woonideeën in klassieke, landelijke en hedendaagse stijl voor binnen en buiten. Laat je verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, de laatste mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met leuke decoratie en lekkere producten. Op zoek naar kakelverse inspiratie en ideeën? Op Countryside is er voor elk wat wils.

Countryside... dat is een niet te missen heerlijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Meer info: Countryside Gent

Adres: Flanders Expo , Maaltekouter 1, 9051 Gent

Wanneer: vanaf vrijdag 1 december tem maandag 4 december 2023

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op https://shop.lifestylevlaanderen.be/registration/event/countrysidegent2023
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Countryside e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Countryside ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via  https://shop.lifestylevlaanderen.be/registration/event/countrysidegent2023
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim