Van man tot legende: Napoleon Bonaparte

Van 3 april 2021 tot 9 januari 2022 organiseert Europa Expo zijn nieuwe grote tentoonstelling in de museumruimte van het station Luik-Guillemins: ‘Napoleon – Voorbij de mythe’. De tentoonstelling van bijna 3000 m² dompelt u onder in een cultureel avontuur dat de vele facetten van Napoleon Bonaparte onthult. Twee eeuwen na zijn dood weegt deze vooraanstaande historische figuur nog steeds op onze samenleving. Ontdek de belangrijke momenten die van hem een indringende persoonlijkheid en legende maakten. Honderden originele stukken in een indrukwekkende setting geven deze buitengewone tentoonstelling een internationale uitstraling.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.europaexpo.be
Vertrekpunt adres: Station Luik-Guillemins (de ingang is aan de kant van ...)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.europaexpo.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Europaexpo e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Europaexpo ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.europaexpo.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1649 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5144 (minder dan 37km) of € 1,6309 (37km - 51km) of € 1,7939 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

Waar kopen?

loader