Van 15 oktober 2021 tot 13 februari 2022 nodigen de Koninklijke Musea jou uit ter gelegenheid van het EUROPALIA Festival Trains & Tracks om aan boord te stappen van een artistieke reis over het thema van de trein, het ultieme symbool van de moderniteit. Verken de reis naar moderniteit langs de werken van grote kunstenaars uit de XIXe en XXe eeuw - zoals Monet, Spilliaert, Severini, Léger, De Chirico, Servranckx, Delvaux of Magritte.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.kmskb.be
Vertrekpunt adres: Station Brussel-Centraal

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.kmskb.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Europalia e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Tentoonstelling Europalia "Sporen van Moderniteit" ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.europalia.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1649 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5144 (minder dan 37km) of € 1,6309 (37km - 51km) of € 1,7939 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

Waar kopen?

loader