Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Een adembenemde Frida Kahlo expo komt naar België

Viva Frida Kahlo geeft een inzicht in het tragische leven van de Mexicaanse kunstenares. Nooit eerder in Europa werden Frida’s werken en haar leven in de vorm van een immersieve expo getoond. De schilderijen van de expressieve kunstenares, met hun toegankelijke symboliek en kleurrijke exotische planten en dieren, maar ook een reeks krachtige zelfportretten staan centraal in deze meeslepende tentoonstelling. 

Het geheel wordt gepresenteerd met behulp van een krachtige videoprojectie en licht- en geluidseffecten. Dankzij de panoramische projecties krijgt de bezoeker het gevoel rechtstreeks in het universum van Frida te zijn terechtgekomen. Een voice-over, die de fictieve stem vormt van de kunstenares, neemt je mee op sleeptouw van het ongelofelijke verhaal van Frida Kahlo.

Viva Frida Kahlo – Immersive Experience is mee te maken in het gloednieuwe VIAGE - Digital Art Theatre (Anspachlaan 30, Brussel) vanaf 18 maart 2022.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Viva Frida Kahlo tentoonstelling ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel kan reizen.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.fridakahlo.be.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim