Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Duik in de mysterieuze wereld van de beroemdste straatartiest van onze tijd

Banksy: Genius or Vandal?is de nieuwe interactieve tentoonstelling gewijd aan de beroemde en raadselachtige Britse kunstenaar. De tentoonstelling is opgevat als een unieke onderdompeling in het werk van de kunstenaar en biedt een originele reis langs meer dan 70 geauthenticeerde werken die toebehoren aan verschillende privéverzamelaars.

Covid-vriendelijk en toegankelijk voor alle leeftijden

Banksy: Genius or Vandal? is een evenement georganiseerd met de grootst mogelijke veiligheid en respect voor sociale afstand. De tentoonstelling vindt plaats in een ruime ruimte en is geschikt voor het grote publiek zoals gezinnen, schoolgroepen, stellen en bejaarden. Alle ruimten zijn ingericht met inachtneming van de nieuwe regels voor sociale distantie.

Virtuele realiteit en multisensoriële artistieke onderdompeling

Banksy: Genius or Vandal?is een unieke meeslepende ervaring, die de geschiedenis van de beroemde kunstenaar schetst. De tentoonstelling biedt een voor België unieke Virtual Reality-ervaring die een nieuwe dimensie geeft aan de werken van de kunstenaar en u meeneemt op een reis naar de kern van het werk van de mysterieuze straatmeester.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.banksyexpo.com
Vertrekpunt adres: Grote Markt 5, Brussel

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Banksy tentoonstelling ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingcode (16 tekens) voor de aankoop van een Discovery Ticket wordt jou door Fever per mail bezorgd.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1839 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5391 (minder dan 37km) of € 1,6575 (37km - 51km) of € 1,8232 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

loader