Expo Klimt: dompel jezelf onder in Art Nouveau dankzij Digitale Kunst!

Digitale kunst gaat de ontmoeting aan met een van de grootste meesters van de art nouveau om de grootste werken van de Oostenrijkse schilder om je heen tot leven te brengen. Maak je klaar voor een bezoekje aan een heus museum van de toekomst waar de nieuwste technologieën (computer imaging, virtual reality, spectaculaire gouden spiegelkamer) je een unieke ervaring laten beleven. Je ontdekt niet alleen het werk van Gustav Klimt, je wordt er in ondergedompeld. De realiteit van de wereld om je heen verandert in het universum dat door de kunstenaar is samengesteld. Een absolute must!
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ticketmaster.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Klimt, The Immersive Experience e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Gustav Klimt tentoosntelling ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ticketmaster.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim