Expo Magritte: dompel jezelf onder in de wereld van dit genie

Magritte: The Immersive Experience is een tentoonstelling over één van de grootste kunstenaars aller tijden, ondersteund door de Magritte Stichting. Ga op reis door zijn wereld en aanschouw het genie van dichtbij. Van zijn abstracte periode tot zijn meest bekende surrealistische schilderijen: je reist ongetwijfeld door een meeslepend universum. Verken tijdens deze unieke en fascinerende tentoonstelling meer dan 300 schilderijen van Magritte uit alle hoeken van de wereld én zie ze tot leven komen tijdens deze levendige en interactieve beleving. 

 

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.magritte-expo.com 
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Magritte, The Immersive Experience e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de Magritte tentoosntelling ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.magritte-expo.com
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim