Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

EXPO Een groots verhaal over de Navigatie

De oceanen, zeeën, stromen en rivieren vormen meer dan 70% van het aardoppervlak. Enkele duizenden jaren geleden vertrok de mens op verovering van deze tot dan toe onbereikbare en ontoegankelijke ruimtes. Gaandeweg zagen, dankzij de vooruitgang en de technische evoluties, uiteenlopende en verschillende vaartuigen het levenslicht die het de mens mogelijk maakten om die ontdekkingshonger te stillen. In een ruimte van 1500 m² leidt deze tentoonstelling de bezoeker rond in de tijd met animaties, decors maquettes, en objecten.

In Tour & Taxis (Brussel), van 2 april tot 2 oktober 2022.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.expo-navigatiebrussel.be
Adres: Tour & Taxis, Port Avenue, 86 C, 1000 Brussel
Stap af in Brussel-Noord. Wie vanuit regio Dendermonde via lijn S10 reist, kan afstappen in de halte  "Thurn-en-Taxis", op wandelafstand van Dinos Alive. (Regio Dendermonde: Dendermonde, Sint-Gillis, Lebbeke, Heizijde, Opwijk, Merchtem, Mollem, Asse, Zellik en Jette)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ticketmaster.be 
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Een groots verhaal over de Navigatie e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor de expo "Een groots verhaal over de Navigatie" ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Noord station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ticketmaster.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim