Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
FANTASTIC BRUSSELS is een meeslepende reis door het Brussel van de Belle Époque en het Brussel van vandaag! Artiesten, hologrammen, lasers en video-mapping zijn allemaaal ingrediënten waarmee u de troeven van de Belgische hoofdstad kunt ontdekken in het hart van de prestigieuze salons van het Metropole Hotel die voor de gelegenheid 360° worden getransformeerd! Het is ook een gelegenheid voor dit emblematische paleis, de Metropole, om zijn eigen verhaal te vertellen. Een enscenering in de vorm van een adembenemende, ongewone en emotionele show voor jong en oud.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: fantasticbrussels.be
Adres: De Brouckèreplein 31 - 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op Fantastic Brussels Tickets 
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Fantastic Brussels e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Discovery Ticket Fantastic Brussels ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Noord station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Fantastic Brussels Tickets.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim