Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

De immersieve biografie van een van 's werelds meest invloedrijke kunstenaars

Op de immersieve biografie van FRIDA KAHLO© worden geen werken van de kunstenares getoond, om specifiek te focussen op wat met immersieve technieken kan worden verwezenlijkt. We brengen de volledige biografie van de kunstenares op een vernieuwende manier tot leven aan de hand van historische foto's, originele films, digitale omgevingen, kunstinstallaties, objecten uit diverse collecties en muziek geschreven als begeleiding bij sleutelgebeurtenissen uit Frida Kahlo's leven. Op die manier laten we bezoekers kennismaken met haar ongelooflijke levensverhaal.

Digitale technologieën en driedimensionale 360º-projecties voeren je mee doorheen het leven van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo©. De nieuwste technieken veranderen je bezoek in een kleurrijke, immersieve en ronduit unieke ervaring. Ervaar een volledig nieuwe manier om je kennis te vergroten en het ongelooflijke verhaal van deze kunstenares te leren kennen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: fridakahlobruxelles.be/nl
Adres: Hortagalerij, Grasmarkt 116, 1000 Brussel
Periode: vanaf 17/03/22

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket voor de tentoonstelling op fridakahlobruxelles.be
  2. Zoek de Discovery Ticket code op je Frida Kahlo e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Elke houder van een e-ticket voor de immersieve biografie van Frida Kahlo ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel kan reizen.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.fridakahlo.be/nl.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim