Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Het Vakantiesalon van Brussel is al bijna 65 jaar, met haar meer dan 250 exposanten, de grootste nationale toerismebeurs in België. Dichtbij of verweg vakanties, avonturentrips of culturele uitstappen, gastronomische escapades of sportieve challenges, ... elke exposant biedt advies op maat aan de bezoekers. De schijnwerpers worden dit jaar op Corsica, het « Ile de Beauté » (eiland van de schoonheid) gezet. Kom en ontdek deze regio die rijk is aan geschiedenis en schoonheid.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Meer info: vakantiesalon.eu
Adres: Belgiëplein 1 - 1020 Brussel
Van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari 2023 in Brussels Expo.
Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op Vakantiesalon Tickets
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Vakantiesalon e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Discovery Ticket Vakantiesalon ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Vakantiesalon Tickets.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar kopen?

check2-anim
loader