Op één dag de hele wereld rond. Dat kan!

Van 1 tot en met 4 februari 2024 tijdens het Vakantiesalon in Brussels Expo. De inspiratiebeurs neemt je weer mee op een trip langs de meest verrassende reistrends, de handigste reistips en de mooiste reisbestemmingen.

Nog leuker dan dromen van andere oorden, is er al van proeven nog voor je echt vertrokken bent. En dat is wat je precies op het Vakantiesalon kan doen. Meer dan 300 exposanten zullen je informeren, maar vooral ook inspireren met alles wat de reissector te bieden heeft. Tipje van de sluier: een van de reisbestemmingen die je ongetwijfeld warm zal maken is Marokko. Als gastland van het Vakantiesalon zullen zij je alvast onderdompelen in hun veelzijdige en kleurrijke cultuur. Verwacht je aan 260 m2 gastvrijheid, gastronomie en al de hidden gems die het land te bieden heeft.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Meer info: vakantiesalon.eu
Adres: Belgiëplein 1 - 1020 Brussel
Van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari 2024 in Brussels Expo.
Dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op Vakantiesalon Tickets
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Vakantiesalon e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Discovery Ticket Vakantiesalon ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Vakantiesalon Tickets.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim
loader