Flybox imagine belgium
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Profiteer van een half-prijs treinkaartje en vlieg virtueel over Brussel.

Brengt u deze zomer uw vakantie thuis door? En als je België gaat (her) ontdekken dankzij virtual reality! Imagine Belgium lanceert Flybox, zijn gloednieuwe immersieve ervaring in Brussel. Dankzij een ultrarealistisch vlieggevoel en meeslepende 360°-beelden "stijgt" de bezoeker op van de Grote Markt voor een vlucht van 15 minuten rond België. Een originele manier om het land te verkennen, comfortabel en uitgerust met een VR-headset. Flybox wil een culturele en leuke activiteit zijn, toegankelijk voor het grootste aantal en vooral voor gezinnen, om kinderen tijdens de zomer te vermaken.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.imaginebelgium.be
Adres: Heuvelstraat 24, 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ticketmaster.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Flybox e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Flybox ervaring ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar de attractie kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ticketmaster.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim