Waarschuwing
Het KBR museum is tijdelijk gesloten tot eind 2024.
Waarschuwing
Het KBR museum is tijdelijk gesloten tot eind 2024.

Duik in de wereld van de 15e eeuwse hertogen van Bourgondië!

Naar Bourgondië reizen was nog nooit zo makkelijk… Bezoek het KBR museum en neem een duik in de wereld van de Bourgondische hertogen uit de vijftiende eeuw!

Zeshonderd jaar geleden regeerden de hertogen van Bourgondië over Brussel. Deze rijke en machtige vorsten en gecultiveerde mecenassen stelden een schat samen die ook vandaag nog weet te boeien: de Librije, een verzameling handschriften die zo uniek is dat ze haar eigen naam kreeg.

Heel wat van deze meesterwerken wisten de tand des tijds te doorstaan en worden door KBR voor u gekoesterd. Op 18 september werd de schatkist geopend: u kan deze pareltjes voortaan bewonderen in een gloednieuw museum op de Kunstberg in Brussel.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.kbr.be
Adres: Kunstberg 28, 1000 Brussel
Ben je jonger dan 18? Dan krijg je gratis toegang tot het museum! Je beschikt bijgevolg niet over een code voor een Discovery Ticket… Maar je kan nog steeds voordeling reizen, dankzij ons Youth Ticket!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor KBR museum ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.kbr.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim