Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Betreed de magische wereld van Kids Winter Wonderland in Maison de la Poste!

Laat vrolijke kerstelfjes je begeleiden en ga op de foto met de Kerstman. Ontdek een gigantisch springkastelenparcours, geniet van warme dranken en heerlijke lekkernijen. Laat je verrassen door airbrush tattoos, schaats op de ijspiste en laat je schminken. Mis de spannende meet & greets niet! Een betoverende kerstbeleving voor het hele gezin!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: website Kids Winter Wonderland
Adres: Picardstraat 3, 1000 Brussels (15 minuten lopen vanaf Brussel-Noord of neem de gratis pendelbus van Tour & Taxis).

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op kidswinterwonderland.be
  2. Kijk voor de code Discovery Ticket in de e-mail die je hebt ontvangen bij de aankoop van je Kids Winter Wonderland e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Alle houders van een e-ticket voor Kids Winter Wonderland ontvangen een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee ze voor de helft van de prijs met de trein naar de tentoonstelling kunnen reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je uitstap. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Kids Winter Wonderland.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim