Stap in het verleden in het Koninklijk Militair Museum!

Het Legermuseum, gelegen in het Jubelpark in Brussel, is één van de grootste militaire musea ter wereld. Opgericht in 1910 toont het meer dan 10 eeuwen militaire geschiedenis. Middeleeuwse harnassen, legeruniformen en medailles, wapen- en gevechtsuitrustingen en meer dan 130 vliegtuigen in de Luchtvaarthal. De twee Wereldoorlogen krijgen een belangrijke plaats in het museum, met uitgebreide expo’s die alle aspecten uit deze donkere bladzijden uit onze geschiedenis belichten. Bovendien geniet je tijdens je bezoek van het unieke panorama op Brussel vanop de Triomfboog van het Jubelpark.

 

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ticketing-militarymuseum.warheritage.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Militair Museum e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Koninklijk Militair Museum ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het museum.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ticketing-militarymuseum.warheritage.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim