Knotsgekke droomwereld van Alice in Wonderland verlicht ZOO Antwerpen

Ook deze winter licht ZOO Antwerpen de donkerste dagen van het jaar op met een spectaculair lichtfeest. Volg het witte konijn en duik in de heerlijke, knotsgekke droomwereld van Alice in Wonderland. Kijken door het sleutelgat, véél cake eten en groter en weer kleiner worden met een slokje uit de fles of een hapje van een kleurrijke paddenstoel. Onze Alice doet het allemaal in ZOO-Wonderland. Tel daar nog een grote lachende Grijnskat bij en je krijgt een waanzinnig gek lichtfestival dat deze winter ZOO Antwerpen overspoelt met een warme gloed van kleur en licht. Kom genieten van de 18.000 lichtjes en 320 figuren tijdens een magische lichtwandeling in openlucht.

Koop nu je tickets voor Alice in Wonderland Lichtfestival en dompel je deze winter van 3 december tot 16 januari onder in de magie van de makers van China Light ZOO.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.ZOOantwerpen.be
Adres: Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ZOOantwerpen.be
  2. Op je toegangsticket staat vermeld hoe je een code voor de aankoop van een Discovery Ticket kan verkrijgen. 
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Alice in Wonderland ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het park kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je uitstap. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ZOOantwerpen.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim