Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Maak je klaar voor een betoverende ervaring tijdens De Lumineuze Nachten - Park van Edingen!

Van 17 februari tot 5 maart nemen we je mee op een reis door de geschiedenis van het park via prachtige lichtinstallaties en indrukwekkende videomapping. Keer terug naar de 17de eeuw en stap binnen in de droom van architect Anton van Arenberg, ontmoet fantastische wezens en zie hoe het park op magische wijze vorm krijgt. Bewonder het eindresultaat van d’Arenbergs droom dat destijds als een van de mooiste parken van Europa werd gezien.
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.lesnuitslumineuses.be
Adres: Park van Edingen, Avenue Elisabeth, 7850 Enghien

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op De Lumineuze Nachten
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je De Lumineuze Nachten e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Discovery Ticket De Lumineuze Nachten ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Edingen station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via De Lumineuze Nachten Tickets.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim