Made In Asia Festival 2024

Fan van manga, anime of Aziatische popcultuur? Kom dan Made In Asia ontdekken! Je vindt er talloze activiteiten in een Aziatische sfeer: van K-Pop, traditionele Japanse gebruiken, een flink gevulde food markt, shows, anime, tekenaars, bekende stemacteurs en streamers, geeky collectibles tot gratis games en tentoonstellingen voor jong en oud.

Verzamel je piratencrew en kom het hele weekend lang de fascinatie voor Azië ervaren in Brussels Expo, van 1 tot 3 maart 2024. Wij kijken er naar uit om jou en je vrienden te verwelkomen. Tot snel en vergeet niet je favoriete cosplay aan te trekken! PS:Kinderen tot 11 jaar hebben gratis toegang tot Made In Asia.

Opgelet: De Discovery Ticket-code voor Made In Asia is alleen beschikbaar voor vrijdagtickets. Wil je tijdens het weekend profiteren van 50% korting? Kom dan naar Brussels Expo met het Weekend Ticket.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.madeinasia.be
Adres: Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel (20 minuten met de metro vanaf Brussel Zuid - lijn 6 richting Koning Boudewijn - niet inbegrepen in het Discovery Ticket)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op madeinasia.be 
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Made In Asia-festival e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Alle houders van een e-ticket voor het Made In Asia-festival ontvangen een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee ze voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kunnen reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via madeinasia.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim