Het Museum voor Natuurwetenschappen … Een fascinerende bestemming voor jong en oud.

Ontmoet de beroemde Iguanodons van Bernissart in het Museum voor Natuurwetenschappen, met zijn grootste Dinosauriërzaal van Europa, maar laat u ook verrassen door reusachtige vleesetende hagedissen die de oceanen afschuimden, in onze zaal van de Mosasauriërs. Maar leer ook allerlei over de geschiedenis van ons Museum en z’n vele belangrijke ontdekkingen, expedities, en bewonder ondertussen enkele unieke collectiestukken.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket

Luminopolis

Tijdelijke tentoonstelling t.e.m. 13.08.2023

Wat is licht? Hoe bepaalt licht het tempo van ons dagelijkse leven? Hoe beïnvloedt het leven op aarde? Zoek deze mysteries op in Luminopolis, een spannende en opwindende tentoonstelling waarin u het grote thema van het licht in team kunt verkennen.
Meer info: www.naturalsciences.be
Adres: Vautierstraat, 29 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.naturalsciences.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Museum voor Natuurwetenschappen e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Museum voor Natuurwetenschappen ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het station Brussel-Luxemburg kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.naturalsciences.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim