Het Instituut voor Natuurwetenschappen … Een fascinerende bestemming voor jong en oud.

Ontmoet de beroemde Iguanodons van Bernissart in het Instituut voor Natuurwetenschappen, met zijn grootste Dinosauriërzaal van Europa, maar laat u ook verrassen door reusachtige vleesetende hagedissen die de oceanen afschuimden, in onze zaal van de Mosasauriërs. Maar leer ook allerlei over de geschiedenis van ons Instituut en z’n vele belangrijke ontdekkingen, expedities, en bewonder ondertussen enkele unieke collectiestukken.  

GIANTS
20.10.2023 → 25.08.2024

Doen Smilodon, Paraceratherium en Gigantopithecus bij jou een belletje rinkelen? Nee? Wel, ze bevolkten onze planeet na de dinosauriërs. De expo GIANTS neemt je mee op ontdekkingsreis terug in de tijd, langs 11 reusachtige dieren die ooit op deze aardbol leefden. Het grootste landzoogdier, de kolossaalste haai ooit, een aap zo groot als drie orang-oetans, ... De scenografie staat garant voor een emotionele face-to-face met de reuzendieren. GIANTS is een fantastisch spektakel dat de nieuwsgierigheid van elke bezoeker zal prikkelen.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.naturalsciences.be
Adres: Vautierstraat, 29 1000 Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.naturalsciences.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Instituut voor Natuurwetenschappen e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Instituut voor Natuurwetenschappen ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het station Brussel-Luxemburg kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.naturalsciences.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim