Ontmoet meer dan 7.000 dieren van alle rangen en standen

Grootste toeristische attractie in België, kreeg drie sterren in de Groene Michelingids en verkozen tot beste zoo van Europa in 2018, 2019 en 2020. Pairi Daiza neemt u mee op een reis langs de vijf continenten en laat u meer dan 7.000 dieren ontmoeten. Reuzenpanda’s (een familie van 5, waaronder een schattige tweeling), olifanten, ijsberen, walrussen, gorilla’s, orang-oetans, … U ontdekt meer dan 700 diersoorten in unieke en authentieke leefgebieden. Ontdek het park in één dag of kies ervoor om de nacht door te brengen in het gezelschap van onze dieren. Het is namelijk mogelijk om te overnachten, in het hart van Pairi Daiza, in de nabijheid van wolven, bruine beren, ijsberen, tijgers, stellerzeeleeuwen, etc. Een onvergetelijke ervaring!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.pairidaiza.eu
Adres: Le Domaine 1, 7940 Brugelette
Op wandelafstand van het station!

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.webshoppairidaiza.recreatex.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Pairi Daiza e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Pairi Daiza ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het park kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.webshoppairidaiza.recreatex.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader