Halloween Scare Nights

De Pompoenkoning haalt alles uit de griezelkast voor een groots halloweenfeest in Plopsaland De Panne! Pompoenen, spinnenwebben, skeletten en andere angstaanjagende figuren wachten je op. Trek op een akelige halloweentocht en geniet van de meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Beleef samen met Piet Piraat een spannend avontuur tijdens Piet Piraat Halloween of zet al jouw angsten aan de kant tijdens Ketnet Halloween, met Samson & Marie, de cast van Hoodie, een swingend optreden van de KetnetBand én een knallend vuurwerk. 

Echte daredevils komen de longen uit hun lijf gillen tijdens de bloedstollende Halloween Scare Nights op 16, 23, 30 & 31 oktober met gratis Scare Houses & Zones zoals “The Tunnel”, “Freak Circus”, “Camping ’t Zonnetje” en “Lumberjack”, attracties die tot 22 uur openblijven en duistere dj-sets van DIMARO, Lennert Wolfs en Lester Williams.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Vertrek mogelijk vanaf 9 uur 's ochtends
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.plopsalanddepanne.be
Adres: De Pannelaan 68, 8660 De Panne (te voet bereikbaar via een pad vanaf het station van De Panne)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.plopsalanddepanne.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Plopsaland De Panne e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Plopsaland De Panne ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het pretpark kan reizen.
Jazeker! Ook Plopsa-abonnees genieten van de NMBS-kortingscode. Als abonnee ontvang je tot 5 unieke codes per jaar, te gebruiken voor eender welk Plopsa-park. Deze zijn terug te vinden in je Plopsa-profiel.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.plopsalanddepanne.be.
Ook Plopsa-abonnees genieten van deze NMBS-kortingscode. Als abonnee ontvang je tot 5 unieke codes per jaar, te gebruiken voor eender welk Plopsa-park. Deze zijn terug te vinden in je Plopsa-profiel.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,1649 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,5144 (minder dan 37km) of € 1,6309 (37km - 51km) of € 1,7939 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,20 in 1e klas.

loader