Zandsculpturenfestival Middelkerke 2023 wordt fabelachtig!

Het Zandsculpturenfestival Middelkerke wordt een ware belevenis voor jong en oud met de allerbekendste sprookjes, maar ook enkele parels die je misschien vergeten bent. Meer dan twintig sprookjes en personages verrijzen uit het zand: de gelaarsde kat, de kleine zeemeermin, klein duimpje, Sneeuwwitje, een grote vuurspuwende draak en nog veel meer! Het wordt een heuse sprookjeswereld die ook bevolkt zal worden door echte tovenaars, prinsen en prinsessen én waar je voor het eerst plaats kunt nemen in het zandtheater, waar zich een bijzonder verhaal afspeelt.

Zandsculpturenfestival Middelkerke vindt plaats van 1 juli tot en met 10 september.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info:www.zandsculpturenfestival.com
Adres: Strand van Middelkerke (bereikbaar met de tram vanuit het station van Oostende/Knokke/De Panne - halte De Greefplein - niet inbegrepen in het Discovery Ticket)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.zandsculpturenfestival.com
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Zandsculpturenfestival e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Zandsculpturenfestival ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Oostende/Knokke/De Panne.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.zandsculpturenfestival.com.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim