Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Zandsculpturenfestival Middelkerke 2022 wordt gigantisch!

In 2021 bezochten meer dan 100.000 mensen Zandsculpturenfestival Middelkerke. De lat ligt dus hoog voor de nieuwe editie. Voor het comfort van de bezoekers en de omwonenden, verhuist het festival naar het strand ter hoogte van het De Greefplein, vlak aan de tramhalte.

De editie 2022 krijgt een gigantisch thema: Dino’s in the sand! In 2021 werd zo’n 4.000 ton zand gebruikt voor de sculpturen. Dinosaurussen waren gigantisch, dus gaan we daar zo’n 2.000 ton bovenop doen om te zorgen voor nog meer en nog grotere sculpturen. Verwacht je naast de gekende soorten zoals de velociraptor, de stegosaurus en natuurlijk de T-Rex ook aan archeologische taferelen en andere bizarre vondsten. Indrukwekkend wordt het in elk geval!

Nog meer fun! De leukste dagtrip van het jaar!

Nu het weer kan, wordt ook het aanbod aan animatie uitgebreid. We zitten uiteindelijk in de grootste zandbak van het land. Er komen onder meer workshops, een opgravingszone en speciale dino events.

Zandsculpturenfestival Middelkerke vindt plaats van 1 juli tot en met 11 september.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info:www.zandsculpturenfestival.com
Adres: Strand van Middelkerke (bereikbaar met de tram vanuit het station van Oostende - halte De Greefplein - niet inbegrepen in het Discovery Ticket)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.zandsculpturenfestival.com
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Zandsculpturenfestival e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor het Zandsculpturenfestival ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Oostende.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het e-ticket dat door de kassa wordt uitgegeven op www.zandsculpturenfestival.com.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,2923 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,6800(minder dan 37km) of € 1,8092 (37km - 51km) of € 1,9901 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar kopen?

check2-anim