SEA LiFE Blankenberge: ontdek een geweldige onderwaterwereld!

In SEA LiFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis door onze prachtige onderwaterwereld. Meer dan 50 aquaria tonen het wonderlijke onderwaterleven van de Amazonerivier tot aan de Noordzee, en vele andere rivieren, zeeën en oceanen. Van de spectaculaire zebrahaai tot een prachtige zeeschildpad met een beperking in de Ocean Tunnel, beruchte piranha’s, heel wat andere soorten haaien, zeepaardjes en vissen – je vindt het allemaal in SEA LiFE!

Het bekendste onderdeel van SEA LiFE Blankenberge is zonder twijfel het eerste en enige zeehondenopvangcentrum van België, waar aangespoelde zeehondenpups worden opgevangen en verzorgd tot ze opnieuw kunnen worden vrijgelaten in de zee. In de afgelopen 25 jaar heeft het team zo al meer dan 700 zeehonden opgevangen en verzorgd dankzij de steun van sympathisanten en bezoekers van SEA LiFE. In het 2.800 m2 grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns en speelse Aziatische dwergotters. Daarnaast kan je je helemaal uitleven in ons indrukwekkend klimavontuur!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.sealife.be
Adres: Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge (te voet bereikbaar vanaf het station van Blankenberge)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.sealife.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je SEA LiFE Blankenberge e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor SEA LiFE Blankenberge ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het park kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.sealife.be.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim