Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

Ontdek de fascinerende en mysterieuze wereld van de reptielen

Tussen de rotsen, watervallen en maagdelijke bosgebieden kunt u kennismaken met buitengewone exotische reptielen en amfibieën. Ontdek de regenboogboa, misschien wel de mooiste slang op aarde, de panterkameleon en een groot aantal kleine, felgekleurde kikkers. Comfortabel geïnstalleerd in de holte van hun terrariums, bewonderen de meest giftige slangen ter wereld, zoals de Black Mamba.

Van de ene kamer naar de andere reis je van het tropische woud naar de woestijnvlaktes van alle continenten.

De top van de top? Tijdens schoolvakanties en weekends kunt u soms zachte slangen aaien. Dit is een mooie gelegenheid om een mooie foto te maken!

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.ZOOserpentarium.be
Adres: Zeedijk 146, 8370 Blankenberge (op de dijk, voor het strand, op 10 min wandelen van het station van Blankenberge)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.ZOOserpentarium.be
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je ZOO Serpentarium e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor ZOO Serpentariumontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het dierenpark kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.ZOOantwerpen.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

check2-anim
loader