Ga in 2022 op een onvergetelijke ruimtereis

Europa's grootste ruimtevaarttentoonstelling komt naar Antwerpen.
Bezoek SPA©E - The Human Quest, de interactieve tentoonstelling voor jong en oud die je meeneemt in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart.

Herbeleef het verhaal van de eerste mens in de ruimte en kom alles te weten over toekomstige missies naar de maan en mars. Bekijk meer dan 40 replica's, beleef de maanlanding, probeer je eigen spaceship te verbinden met het internationale ruimtestation (ISS) en leer hoe je op Mars kunt overleven.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: www.xpospace.be
Adres: Antwerp Expo - Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen (25 min. met de bus vanaf Antwerpen-Centraal, lijn 17 tot halte Antwerp Expo - buskaartje niet inbegrepen)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op www.xpospace.be
  2. Kijk voor de code Discovery Ticket in de e-mail die je hebt ontvangen bij de aankoop van je SPACE EXPO e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor SPACE EXPO ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Antwerpen Centraal station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via www.xpospace.be
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim