Met behulp van kinetische technologie kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Vang sneeuwvlokken en laat tekeningen tot leven komen in deze interactieve ruimte met winterse decoratie en meer dan voldoende plaats om te spelen, rond te rennen en een indrukwekkende lichtshow te beleven. Help de Kerstman tijdens een spannend VR-avontuur! Steek met geavanceerde technologie een handje toe op de Noordpool om pakjes uit te delen, en neem het op tegen toverwezens, een wolf en zelfs een sneeuwstorm. Grote en kleine kinderen zijn allemaal welkom in het huis van de Kerstman, een immersieve attractie waarbij je met de Kerstman zelf op de foto kunt. Neem heel je gezin mee voor een unieke slee-ervaring! Daal onze helling af tijdens deze spannende buitenervaring, maar dan binnen. Na al die winterpret op Spirit of the North kun je misschien wat rust gebruiken. Loop dan zeker even langs onze Iglobar voor een warme hap en een lekker drankje voor je vertrekt. Een speciale installatie zorgt hier voor een onvergetelijke winterse ervaring, mét sneeuw!
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: spiritofthenorthexperience.com
Adres: Hortagalerij, Brussel

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket via Spirit of the North
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Spirit of the North e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Spirit of the North ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het evenement kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Spirit of the North.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim