De wetenschappe-leukste bestemming in Vlaanderen

Braafjes luisteren en rondkijken? Niet in Technopolis! Hier moet je alles zélf ontdekken. Ervaar via talloze interactieve opstellingen hoe WOW wetenschap is en duik in de wondere wereld van technologie in de nieuwe expo ON/OFF.

Jouw bezoek aan Technopolis wordt helemaal compleet met live demo’s waar je haren van rechtop gaan staan. Letterlijk! In het weekend en tijdens schoolvakanties krijg je er nog een spectaculaire show bovenop.

ACTIE – Per grootouder (55+) krijgt 1 kleinkind gratis toegang. Geldig op woensdagnamiddag en in het weekend behalve tijdens korte Vlaamse schoolvakanties.

  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: Technopolis
Adres: Technologielaan, 2800 Mechelen

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket via Technopolis
  2. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Technopolis e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina: kopieer en plak je code(s) in de laatste stap vóór het afrekenen.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor Technopolis ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar het evenement kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via Technopolis.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim
loader