Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!
Waarschuwing
Oeps... te laat!
Deze Discovery Ticket-aanbieding is definitief afgelopen. Ontdek de leukste activiteiten van het moment en ons volledige aanbod beschikbare Discovery Tickets!

THE FRIENDS™ EXPERIENCE – THE ONE IN BRUSSELS

Could we be anymore excited? Na haltes in steden als Boston, Washington D.C., Chicago en Dallas, actieve locaties in Seattle en Philadelphia, dé flagship in New York City, en een ongelooflijk succesvolle show in Parijs met méér dan 150.000 bezoekers, zet de razend populaire The FRIENDS Experience zijn Europese tournee voort in Brussels Expo vanaf vrijdag 31 maart 2023. In een buitengewoon interactieve ervaring – gecreëerd door Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, Original X Productions en Warner Bros. Television Group – krijgen FRIENDS-fans de kans om hun favoriete scènes te herbeleven, en de meest iconische momenten te vieren.

FRIENDS™ and all related characters and elements © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. (s23)
  • 50%* korting op jouw treinreis
  • Kinderen onder 12 jaar reizen gratis (max. 4 kinderen per betalende reiziger)
  • Heen- en terugreis op dezelfde dag
  • Heenreis op weekdagen mogelijk vanaf 9u00
  • Meer info over het Discovery Ticket
Meer info: FriendsTheExperience.com/Brussels
Adres: Paleis 4, Brussels Expo, 1 Place de Belgique, 1020 Brussels (20 minuten met de metro vanaf Brussel Zuid - lijn 6 richting Koning Boudewijn - niet inbegrepen in het Discovery Ticket)

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

  1. Koop je e-ticket op FriendsTheExperience.com/Brussels
  2. Kijk voor de code Discovery Ticket in de e-mail die je hebt ontvangen bij de aankoop van je The Friends Experience e-ticket: het is een code van 16 tekens.
  3. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.
  4. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.
  5. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Elke houder van een e-ticket voor The Friends Experience ontvangt een code voor de aankoop van 1 Discovery Ticket, waarmee hij of zij voor de helft van de prijs met de trein naar Brussel-Zuid station kan reizen.
De kortingscode van de NMBS is geldig voor de dag van je excursie. Terugreis op dezelfde dag.
Ja hoor, dat kan.
De kortingscode van het Discovery Ticket (16 tekens) staat op het toegangsticket dat je online kan kopen via FriendsTheExperience.com/Brussels.
Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over het Discovery Ticket.

* De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte € 1,3709 per enkel traject. In 1e klas bedraagt het € 1,7822 (minder dan 37km) of € 1,9193 (37km - 51km) of € 2,1112 (52km en meer) per enkel traject. De minimumprijs per enkel traject bedraagt € 2,50 in 2e en € 3,30 in 1e klas.

Waar te koop?

check2-anim